Medlemserbjudanden

post image
Medlemserbjudande från Fastighetsbyrån Göteborg Väster

 

 

 

Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Vi är nöjda med att vår satsning på engagemang, tillgänglighet och professionell affärsmässighet har lyckats så väl. Skintebo är en gemytlig del av Billdal som skapar sin ”egna bomarknad” och ingen känner till den så väl som ansvariga mäklaren Zanna Forsius som verkat i området ända sedan 2007. Att få hjälpa både säljare och köpare när de ska byta boende är för Zanna ett privilegium vilket också märks av de goda rekommendationerna.

 

Zanna erbjuder alla i Skintebodalens brf en gratis rådgivning kring boendefrågor. Funderar man även på att förändra sin boendesituation men vet inte riktigt när det kommer att ske så bjuder Zanna även på en extra utomhusfotografering (eftersom årstiderna kan variera för när försäljningstidpunkten blir av ) när man tecknar sig för konceptet  ”På Gång” . Det är ett vinnande koncept för dig som ännu inte har bestämt dig för att sälja, men för dig som tycker om att vara förberedd ifall att och för dig som vill veta intresset för din bostad redan nu. Här bunkrar vi kunder under en längre tid och inget lämnas åt slumpen utan med hårt arbete och gott om tid för förberedelse skapas alla förutsättningar för en lyckad affär!

 

Funderar du/ni på att förändra boendesituationen eller behöver hjälp med en värdering av olika anledningar eller behöver bara lite rådgivning kring boende så tveka inte på att höra av er till Zanna Forsius på 0707264508 eller zanna.forsius@fastighetsbyran.se

 

 

post image
Medlemserbjudande från Svensk Fastighetsförmedling

 

Som lokala mäklare i Billdal – Skintebo känner vi till våra områden in i minsta detalj. Samtidigt ingår vi i landets ledande mäklarkedja, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar ett stort företag har. För boende i Skintebo kan vi nu erbjuda ett extra fördelaktigt erbjudande.

 

Går du i säljtankar men inte riktigt bestämt dig? Känner du dig osäker, men kan tänka dig att sälja om du får rätt pris? Perfekt. Med vår tjänst Läge+ kan du vela hur mycket du vill. Under tiden smygstartar vi försäljningen av din bostad. Helt gratis. Ring oss redan idag för att boka in ett första möte, 031-91 06 66.

 

Du kan i lugn och ro vänta till rätt läge dyker upp och därmed öka dina chanser att få bättre betalt. Vi ser till att både du och din bostad är redo. Med Läge+ finns alltid möjlighet att avvakta och vänta på ett tillfälle som passar dig bäst för försäljning. Tryggt, riskfritt och helt utan stress.    


Genom att ha allt det praktiska klart i god tid ser vi till att du är väl förberedd till dess att vi startar visningen av din bostad. Läge+ ger oss möjligheten att tidigt börja marknadsföra din bostad och lista värdefulla spekulanter. 

 

Vill du veta mer om Läge+?
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare i Skintebo, Jakob Franzon,
för mer information. Mobil 0707-68 30 05, Bobutik 031-91 06 66, Mail jakob.franzon@svenskfast.se

 

Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling,
Sven-Eric, Birgitta, Lisa & Jakob

Christer Gustavsson
Fastighetsskötare
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin consectetur id lectus ac sagittis. Vivamus ullamcorper, odio at aliquam ultricies, ante nisl dapibus leo, sit amet interdum metus diam eget felis. Suspendisse egestas elementum varius.

Aliquam placerat congue tortor, gravida bibendum quam laoreet ut. Praesent diam felis, tincidunt at consequat consectetur, fringilla nec elit. Sed dapibus felis sit amet est varius, faucibus viverra est iaculis. Mauris at enim viverra, facilisis ex ut, ultricies est. Proin rutrum id augue ut bibendum. Praesent orci ligula, tincidunt sodales lacus ac, finibus cursus magna. Ut tincidunt elit ante, sed mattis augue tincidunt ut. Fusce ac nisi vel ligula faucibus commodo in at orci. Nullam euismod congue velit, eget mattis libero consectetur sit amet.