Ledamöter 2015-2016

Rolf Carlsson, Ordförande, kommunikation (ordforande@skintebodalen.se)

Lars Telestam, Vice ordförande, Ekonomi (ekonomi@skintebodalen.se)

Knut Fredriksson, Fastighetsansvarig (fastighet@skintebodalen.se)
Hanna Ohlander, Sekreterare (sekreterare@skintebodalen.se)

Monica Åkesson, Medlemsansvarig (medlem@skintebodalen.se)

Pernilla Falkman Berger, Suppleant, hemsida (webmaster@skintebodalen.se)

André Selander, Fastighetsfrågor (suppleant@skintebodalen.se)

Välkommen att kontakta oss i styrelsen på mejladress enligt ovan eller på  styrelsen@skintebodalen.se
Observera att styrelsen ej behandlar skrivelser som är anonyma, skriv alltid under med namn och lägenhetsnummer.

Vad gör en styrelse?
  • beslutar om firmateckningen
  • kallar medlemmarna till föreningsstämman
  • företräder föreningen
  • ansvarar för den löpande verksamheten i föreningen
  • ansvarar för att årsredovisningar upprättas
  • rättar sig efter stadgarna och föreningsstämmans beslut
  • anmäler ändringar i föreningen till Bolagsverket.

På Bolagsverkets hemsida kan du läsa mer om styrelser i bostadsrättsföreningar: