Området

Intill kusten i Billdal ligger Skintebo. Här bor man i ett område där fotgängarna har större utrymme än trafiken med flera bilfria gångstråk. Det är en riktig idyll för barnfamiljer men även för dem som uppskattar lugn och ro. Det är bilfritt och nära till kompisar, naturen, aktiviteter och havet. Det finns väldigt många bra lekplatser i området, ishall, fotbollsklubb, ridklubb, flera skolor och förskolor.

Med havet som granne är badet inte långt borta under somrarna och höstpromenaden längs kusten frisk och klar. Med Göteborg city en bussresa bort är det här en mycket populär plats att bo på. Här finns radhus, tvåvåningshus med lägenheter och båtmansgårdar. Det här är med andra ord ett charmigt område som blivit mycket eftertraktat tack vare det fantastiska läget.