Föreningsstämma

Föreningsstämman är det högsta beslutande organet i bostadsrättsföreningen och är det forum där du som medlem kan utöva ditt inflytande. På stämman får alla medlemmar vara med och besluta i frågor som rör föreningen. En gång om året (före juni månads utgång) kallar styrelsen till ordinarie föreningsstämma vid vilken bokslut presenteras och styrelse samt valberedning väljs. Även frågor av större betydelse samt omröstningar i vissa frågor avhandlas.

Varför ska jag som medlem gå på stämman?

På stämman går vi igenom årsredovisningen, årsberättelsen (vad som gjorts i föreningens förvaltning och skötsel under det gångna året) samt tar upp inkomna motioner och röstar om viktiga framtida satsningar. Du som medlem har här möjlighet att vara med och påverka besluten om hur vi ska sköta vår förening under det kommande året, rösta, ställa frågor och ge oss dina åsikter och idéer. Dessutom finns tid att träffa styrelsen samt föreningens tekniske och ekonomiska förvaltare. Så ta dig tid att komma

Protokoll från föreningsstämma i Skintebodalens Bostadsrättsförening

Kallelse och fullmakt