Vår bostadsrättsförening är en av de största i Sverigen och ligger i Skintebo, Billdal söder om Göteborg på gränsen till Hallands län. Här bor man nära både Göteborg, Frölunda Torg, Sisjöns shoppingområde och Kungsbacka, i natursköna omgivningar med både skog och hav inpå knuten. I området finns förskolor, skolor, tandläkare, ishall och ridhus. I nya Hovås finns ett växande serviceutbud med affärer och restauranger, vårdcentral samt flera gym och hälsovårdsföretag. Vi har en välordnad förvaltning med en Fastighetsexpedition där vår kunniga personal arbetar med skötsel och underhåll av våra fastigheter samt service till våra medlemmar. För vår ekonomiska förvaltning har vi valt att samarbeta med SBC Sveriges Bostadsrättscentrum AB. Detta ger oss en god ekonomi, hög boendestandard och medlemmar som trivs.

Fakta
  • Skintebodalens Brf är en av de största i Sverige och består av 320 lägenheter fr. 39-112 kvm med en total boendeyta på 23 384 kvadratmeter.

• Föreningen har ca 140 miljoner kronor i lån och fonderat finns ca 4 miljoner. Underhållsplan finns upprättad för de närmsta 10 åren, med 30 års översikt.

• Föreningen har en Fastighetsexpedition med anställd personal som sköter underhåll, förvaltning och medlemsservice. Vi har en förvaltare och en fastighetsskötare

• Skintebo som helhet består av 320 lägenheter (Brf) och 479 radhus (fastigheter) som delas in i 8 st samfälligheter som i sin tur utgör Skintebo Samfällighetsförening (SSF). Föreningen är en av Sveriges största samfällighetsföreningar och har totalt 481 medlemmar. Ca 2500 boende är anslutna till SSF.